Partener Signal Iduna

Partener de încredere

Parteneriatul clinicii Revital cu Signal Iduna, un partener de încredere în domeniul asigurărilor de sănătate, vă oferă acces la îngrijirea și recuperarea medicală de cea mai bună calitate.

Acest parteneriat are la bază dorința noastră comună de a oferi acces la servicii medicale de excepție și are ca scop principal să ofere beneficii semnificative pentru toți asigurații Signal Iduna, oferindu-le accesul la servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mod simplu, eficient, ușor și accesibil.

Signal Iduna

Îngrijire medicală de cea mai bună calitate

Furnizăm servicii de recuperare medicală de înaltă calitate pentru toți pacienții, inclusiv pentru persoanele asigurate la Signal Iduna. Astfel, pacienții noștri beneficiază de îngrijire medicală de calitate superioară, conform contractelor de asigurare încheiate.

Asigurații Signal Iduna pot solicita serviciile noastre direct la sediul clinicii Revital, din Dej, str. Regina Maria nr.5 și nr. 10 sau prin intermediul serviciului lor de Call Center, pus la dispoziție de asigurator. Acest lucru asigură un proces simplificat de programare și acces la îngrijire medicală atunci când este necesar. Acceptăm programările efectuate direct de către asigurați sau de către serviciul de Call Center Signal Iduna, pentru a vă oferi un acces mai ușor la serviciile noastre.

Pentru a beneficia de drepturile prevăzute în contractul de asigurare, asigurații pot utiliza cardul de asigurat SIGNAL IDUNA sau alte documente emise de asigurător, în combinație cu actul de identitate (C.I., pașaport).

Înțelegem că preocupările administrative pot fi o povară pentru pacienți, așa că suntem aici pentru a face totul cât se poate de simplu pentru dumneavoastră. Echipa noastră dedicată se ocupă de toate detaliile birocratice, inclusiv programările, decontarea actelor medicale și alte aspecte administrative. Ne asigurăm că toate aspectele administrative sunt gestionate eficient, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe recuperare și starea dumneavoastră de bine.
Cu echipa noastră la dispoziția dumneavoastră, puteți avea încredere că ne ocupăm de toate detaliile astfel încât experiența dumneavoastră la Clinica Revital să fie lipsită de stres și lipsită de bătăi de cap. Suntem aici pentru a face totul să fie cât mai ușor pentru dumneavoastră, pentru că sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră principală.

Echipa Revital este angajată să ofere servicii medicale profesioniste și să respecte cele mai înalte standarde etice medicale. De asemenea, ne asumăm responsabilitatea completă pentru calitatea serviciilor noastre și pentru resursele necesare prestării acestora.

Revital Fizioterapia Dej, furnizor de servicii de recuperare medicală este calificat, autorizat și licențiat pentru a presta îngrijirea medicală necesară fiecărui pacient, asigurându-vă că sunteți în mâini sigure și calificate.

Ne angajăm să fim mereu la curent cu noutățile și progresele din domeniul medical. Îmbunătățim în mod constant procedurile, echipamentele și metodele noastre pentru a vă oferi cele mai avansate opțiuni de tratament. De asemenea, respectăm standardele înalte impuse de Ministerul Sănătății și de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pentru a vă asigura că sunteți în mâini sigure.

La Clinica Revital, vă asigurăm că toate echipamentele și aparatele medicale pe care le folosim sunt întreținute cu strictețe și verificate periodic în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Avem grijă de fiecare detaliu pentru a vă asigura că sunteți într-un mediu de încredere, sigur și profesionist pentru îngrijirea medicală. Verificările și întreținerea regulată sunt parte integrantă a angajamentului nostru pentru calitate și siguranța actului medical.
Ne ocupăm constant de siguranța și exactitatea acestor aparate medicale, pentru a vă oferi tratamente precise și de încredere.

Cu parteneriatul nostru cu Signal Iduna, vă asigurăm că veți primi îngrijire medicală de cea mai bună calitate și veți beneficia de toate drepturile prevăzute în contractul de asigurare. Echipa noastră dedicată de profesioniști în sănătate este aici pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea la standardele dorite și să vă recăpătați starea de bine. Ne bucurăm și onorăm să fim partenerii dumneavoastră în călătoria către o viață mai sănătoasă.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!