Fizioterapie

Ce este fizioterapia

Fizioterapia este un tratament medical complex, amplu și diversificat recomandat la orice vârstă, cu efecte benefice care persistă și după încheierea propriu-zisă a tratamentului fizioterapeutic. 

Tratamentul fizioterapeutic utilizează mișcări, exerciții fizice, elongații, diferiți factori naturali și artificiali fizici, cum ar fi căldura, lumina, apa, electricitatea, magneții și vibrațiile, pentru a ajuta pacienții să-și recâștige mobilitatea, să-și reducă durerile până la dispariția acestora, să-și refacă sănătatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții. 

Fizioterapie - beneficii
Clinica de fizioterapie si kinetoterapie

Fizioterapia este aplicată în scopuri preventive, pentru creșterea imunității și detoxifierea organismului, pentru recuperare, dar și pentru tratamentul afecțiunilor musculare, osteoarticulare, neurologice și respiratorii. De asemenea, susține procesele de vindecare și reparare a țesuturilor lezate.  Această disciplină medicală joacă un rol crucial în menținerea și restabilirea stării de sănătate, indiferent de vârstă sau condiție fizică.

Beneficiile fizioterapiei

Fizioterapia este o resursă valoroasă pentru îmbunătățirea stării de sănătate și recuperare, indiferent de tipul afecțiunii sau a durerii. La Revital, ne concentrăm pe restabilirea și menținerea capacității tale fizice optime. Iată câteva dintre beneficiile tratamentului fizioterapeutic.

Este important de menționat că fizioterapia poate fi utilizată atât în scopuri de tratament, cât și pentru prevenirea problemelor de sănătate, contribuind la menținerea unei stări de bine și la promovarea unui stil de viață activ și sănătos.

Beneficii servicii clinica Revital

Structura tratamentului fizioterapeutic la Revital

La Revital, credem în recuperarea rapidă și eficientă a sănătății tale prin fizioterapie personalizată. Iată o privire asupra structurii tratamentului nostru, pentru a înțelege mai bine cum funcționează.

Durata tratamentului

10 zile pentru rezultate semnificative.

Prima jumătate a tratamentului

In primele 5 zile, pacientul primește minim 6 proceduri zilnice, totalizând un minim 30 de proceduri. După prima zi de tratament, unii pacienți pot simți ameliorări semnificative.

A doua jumătate a tratamentului

In ultimele 5 zile, pacientul primește alte minim 30 de proceduri pentru o recuperare completă.

Ce experimentează pacienții pe parcursul tratamentului?

Primele zile

Dacă in primele zile resimți o creștere a durerii sau o ameliorare, nu îți face griji, este un semn pozitiv că procedurile au efect și organismul reacționează.

A sasea zi

În a șasea zi, unii pacienți pot simți o răscolire semnificativă a durerii, iar alți pacienți pot simți o diminuare semnificativă a durerii.

A opta zi

În a opta zi, mulți pacienți trec printr-o fază de ameliorare intensă, tratamentul dă rezultate consistente și organismul răspunde pozitiv.

Ultimele doua zile

În ultimele 2 zile de tratament, pacienții se bucură de o ameliorare semnificativă a sănătății lor. Cu o serie de proceduri și un plan de tratament personalizat, obiectivul nostru este să te ajutăm să atingi o stare optimă de sănătate.

Notă importantă

Reacțiile variază de la pacient la pacient și în unele cazuri, ameliorările pot fi mai evidente după câteva săptămâni de la încheierea tratamentului.

Indiferent de reacția inițială, tratamentul se adaptează individual în funcție de evoluția ta. Scopul nostru este să îți restabilim sănătatea în cea mai bună formă. Dacă ai întrebări sau îngrijorări, echipa noastră de specialiști este aici pentru tine. La Revital, oferim îngrijire personalizată pentru fiecare pacient.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!