Artrita

Ce este artrita?

Artrita este o afecțiune care implică inflamația articulațiilor, provocând durere, umflare și dificultăți în mișcare.

Există mai multe tipuri de artrită, printre care se numără artrita reumatoidă, osteoartrita și artrita psoriazică. Artrita reumatoidă este o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar atacă propriile articulații, cauzând inflamație și durere.

Artrita
Artrita

Care sunt cauzele?

Cauzele exacte ale artritei pot varia în funcție de tipul specific. Iată câteva exemple:

  • Predispoziția ereditară
  • Vârsta înaintată
  • Suprasolicitarea articulațiilor prin activități fizice intense
  • Obezitatea sau leziunile repetitive
  • Tulburările sistemului imunitar
  • Anumite infecții care pot declanșa inflamații articulare

Simptome și când să cereți ajutor medical

Un doctor poate efectua o evaluare adecvată și poate recomanda tratamentul corespunzător pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și să reduceți disconfortul asociat cu această afecțiune. Dacă aveți aceste simptome sau orice altă îngrijorare legată de sănătate, nu ezitați să căutați consult medical de specialitate. Tratamentul timpuriu și adecvat ajută la ameliorarea simptomelor și la prevenirea complicațiilor.

Ce metode de tratament folosim la Revital

Primul pas în dezvoltarea unui plan de tratament este evaluarea inițială a pacientului. Doctorul va efectua o examinare medicală detaliată a stării fizice și a zonei afectate pentru a identifica nevoile și obiectivele specifice sănătății dumneavoastră.

Tratamentul are ca scop ameliorarea durerii și restaurarea funcției normale a zonelor afectate. Pentru a elimina durerea este important să se acorde atenție promptă și să nu se amâne căutarea ajutorului medical, deoarece amânarea duce la agravarea afecțiunii și face procesul de recuperare mai dificil.

La Clinica Revital, folosim proceduri terapeutice moderne și eficiente.

Este esențial să discutați cu medicul pentru a determina ce tratament este cel mai potrivit în funcție de starea dumneavoastră specifică. Tratamentul la clinica Revital implică utilizarea acestor tehnologii de vârf pentru a îmbunătăți funcționalitatea corpului, a reduce durerea și a încetini progresul bolii. Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile și stadiul bolii.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!