Specialiștii noștri

Dr. Ana-Maria Culai

Dr. Ana-Maria Culai

  • Medic Specialist Medicină Fizică și Recuperare Medicală

Datorită experienței sale de peste 20 de ani în domeniul medical, doamna Doctor Ana-Maria Culai lucrează cu profesionalism și dedicare cu fiecare dintre pacienții noștri. Cu empatie și răbdare, doamna doctor creează legături autentice cu pacienții, reușind de fiecare dată să înțeleagă nevoile acestora.

Astfel, întotdeauna pacienții noștri beneficiază de planuri de tratament personalizate care duc la recuperarea lor cât mai rapidă și îmbunătățirea calității vieții.

Având o experiență vastă și cunoștințe solide în domeniul fizioterapiei, doamna Dr. Ana-Maria Culai este medicul nostru specialist care întotdeauna este dedicat alinării durerilor și vindecării pacienților, oferindu-le sprijinul necesar în procesul lor de vindecare.

Membrii echipei

Cristina Petrina

Cristina Petrina
- Asistent șef -

Aduce în echipă nu doar abilități de coordonare și conducere, ci și un nivel inegalabil de atenție la detalii. Cristina se asigură că toate aspectele sunt gestionate cu precizie, iar pacienții noștri au parte de cele mai bune condiții.
Cost Anamaria

Cost Anamaria
- Asistent fizioterapie -

Cu abilități excepționale de comunicare și o prezență caldă, Anamaria creează un mediu terapeutic reconfortant și eficient. Își desfășoară activitatea cu profesionalism, iar pacienții se simt înțeleși și sprijiniți în fiecare ședință.
Ciceo Denisa

Ciceo Denisa
- Asistent fizioterapie -

Impresionează prin amabilitatea sa, fiind mereu atentă la nevoile pacienților. Denisa abordează fiecare ședință cu profesionalism, creând un mediu de recuperare plăcut și relaxant pentru pacienții noștri.
Aurel Lar

Aurel Lar
- Dezvoltator și antreprenor -

Aurel este omul din spatele Clinicii Revital, un om care a înțeles clar nevoile oamenilor și a luat măsuri în perioada pandemiei pentru a crea o clinică care să ofere o recuperare eficientă și completă. Pasiunea lui pentru sănătatea și binele pacienților se reflectă în fiecare aspect al clinicii.
Anca Lar

Anca Lar
- Recepționist medical -

Este dedicată oamenilor și se distinge prin atitudinea sa prietenoasă și politicoasă. Anca este mereu atentă la nevoile pacienților și comunică cu claritate și empatie, creând un mediu cald și plăcut în clinică.
Liviu Lar

Liviu Lar
- Manager general -

Liviu este forța, motorul din spatele Clinicii Revital, un antreprenor pasionat și dedicat care a pus în practică o viziune solidă pentru a oferi pacienților servicii medicale de vârf. Un lider implicat care pune rotițele în mișcare, îmbrățișează inovarea și dezvoltarea continuă a clinicii noastre.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!