Specialistii nostri

Dr. Ana-Maria Culai

Dr. Ana-Maria Culai

  • Medic Specialist Medicină Fizică și Recuperare Medicală

Datorita experientei sale de peste 20 de ani in domeniul medical, doamna Doctor Ana-Maria Culai lucreaza cu profesionalism si dedicare cu fiecare dintre pacientii nostri. Cu empatie si rabdare, doamna doctor creeaza legaturi autentice cu pacientii, reusind de fiecare data sa inteleaga nevoile acestora.

Astfel, intotdeauna pacientii nostri beneficiaza de planuri de tratament adaptate care duc la recuperarea lor cat mai rapida si imbunatatirea calitatii vietii.

Avand o experienta vasta si cunostinte solide in domeniul fizioterapiei, doamna Dr. Ana-Maria Culai este medicul nostru specialist care intotdeauna este dedicat alinarii durerilor si vindecarii pacientilor, oferindu-le sprijinul necesar în parcursul lor de vindecare.

Membrii echipei

Cristina Petrina

Cristina Petrina
- Asistent sef -

Aduce în echipă nu doar abilități de coordonare și conducere, ci și un nivel inegalabil de atenție la detalii. Cristina se asigură că toate aspectele sunt gestionate cu precizie, iar pacientii nostri au parte de cele mai bune conditii.
Silasi Delia

Silasi Delia
- Kinetoterapeut -

Cu abilități excepționale de comunicare și o prezență caldă, Delia creează un mediu terapeutic reconfortant și eficient. Un kinetoterapeut excelent, isi desfasoara activitatea cu profesionalism, iar pacienții se simt înțeleși și sprijiniți în fiecare ședință.
Aurel Lar

Aurel Lar
- Dezvoltator si antreprenor -

Aurel este omul din spatele Clinicii Revital, un om care a înțeles clar nevoile dejenilor, a luat măsuri în perioada pandemiei pentru a crea o clinică care să ofere o recuperare eficientă și completă. Pasiunea lui pentru sănătatea și binele pacienților se reflectă în fiecare aspect al clinicii.
Anca Lar

Anca Lar
- Receptionist medical -

Este dedicata oamenilor si se distinge prin atitudinea sa prietenoasa si politicoasa. Anca este mereu atentă la nevoile pacienților și comunică cu claritate și empatie, creând un mediu cald și placut în clinică.
Liviu Lar

Liviu Lar
- Manager general -

Liviu este forța, motorul din spatele Clinicii Revital, un antreprenor pasionat și dedicat care a pus în practică o viziune solidă pentru a oferi pacienților servicii medicale de vârf. Un lider implicat care pune rotițele în mișcare, îmbrățișează inovarea și dezvoltarea continuă a clinicii noastre.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!