Combina de fizioterapie Intelect NEO

Ce este Intelect NEO

Reprezintă un echipament de ultimă generație, proiectat pentru a oferi o gamă variată de tratamente recuperatorii precum: electroterapie, EMG și EMG cu electrostimulare, laser, ultrasunet si vacuum.

De asemenea, este folosit pentru o serie de afecțiuni precum: dureri cronice, reabilitare postoperatorie, afectiuni neurologice, leziuni, probleme musculare și articulare.

Combina de fizioterapie Intelect NEO

Ce afectiuni trateaza

Modul electroterapie

Afectiuni tratate:
- Durere cronică, spasme musculare, leziuni ale nervilor periferici, paralizie, recuperare postoperatorie.
Beneficii pentru pacient:
- Stimulează circulația sângelui, reduce durerea, relaxează mușchii, îmbunătățește funcția musculară și reduce inflamația.

Modul ultrasunet

Afectiuni tratate:
- Leziuni ale țesuturilor moi, tendinite, bursite, artrită, recuperare posttraumatică.
Beneficii pentru pacient:
- Susține vindecarea țesuturilor, reduce inflamația, ameliorează durerea și îmbunătățește mobilitatea articulară.

Modul EMG și EMG & electrostimulare

Afectiuni tratate:
- Afecțiuni neurologice, leziuni ale nervilor, scăderea funcției musculare.
Beneficii pentru pacient:
- Ajută la evaluarea și îmbunătățirea controlului muscular, stimulează mușchii afectați și poate accelera recuperarea în cazurile de paralizie sau slăbire musculară.

Modul Laser

Afectiuni tratate:
- Leziuni ale țesuturilor moi, dureri articulare, tendinite, răni care care au dificultăți în procesul lor natural de vindecare.
Beneficii pentru pacient:
- Stimulează procesul de vindecare, reduce inflamația, ameliorează durerea, susține regenerarea țesuturilor..

Sonde laser punctiforme și aplicatori laser cu 13 diode

Afectiuni tratate:
- Dureri articulare, tendinite, dureri musculare, dureri de spate.
Beneficii pentru pacient:
- Permite tratamentul precis al zonelor afectate, stimulează circulația sângelui, reduce durerea și sporește mobilitatea.

Modul Vacuum

Afectiuni tratate:
- Edeme, leziuni ale țesuturilor moi, ameliorarea circulației, reducerea celulitei.
Beneficii pentru pacient:
- Crește circulația sângelui și limfatică, reduce inflamația, îmbunătățește aspectul pielii, relaxează mușchii și stimulează regenerarea țesuturilor.

Intrebari frecvente

Durata unei ședințe de tratament cu combina Intelect NEO poate varia în funcție de afecțiunea tratată și planul de tratament personalizat. De obicei, o ședință de tratament poate dura între 20 și 60 de minute. Echipa noastră vă va oferi detalii specifice în legătură cu durata tratamentului în timpul consultației inițiale.

Numărul de ședințe de tratament necesare poate varia în funcție de afecțiunea pe care o aveți și de răspunsul la tratament. Echipa noastră vă va oferi detalii despre planul de tratament recomandat și va stabili un număr de ședințe în timpul consultației medicale.

Tratamentul este conceput pentru a fi cât mai confortabil pentru pacienți. Toate modalitățile de tratament pe care le oferă această combină sunt complet lipsite de durere. Specialiștii Revital se asigură că sunteți cât mai confortabil în timpul ședințelor de tratament și ajustează parametrii de tratament pentru a va simți cat mai confortabil.

Terapia cu Intelect NEO poate fi potrivită pentru o gamă variată de afecțiuni, care au fost mai sus menționate. Pentru a va comunica dacă este potrivită pentru afecțiunea dvs. specifică, vă recomandăm să programați o consultație inițială cu doctorul specialist. El efectuează o evaluare completă și recomandă tratamentul adecvat.

Terapia cu această combină este considerată sigură și bine tolerată de corp. Nu exista riscuri sau efecte secundare. Toate procedurile sunt neinvazive, nedureroase și relaxante pentru pacient.

Pentru a face o programare pentru tratamentul cu combina Intelect NEO, vă rugăm să ne contactați prin telefon la 0723 355 451, să utilizați formularul nostru de contact de pe pagina web sau sa veniți direct la clinica Revital din Dej, str. Regina Maria, nr. 5 și nr. 10.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!