Politica de confidențialitate

Operatorul de date este FIZIO FAST RECOVERY SRL (Clinica Revital), cu sediul social în JUD. CLUJ, LOC. DEJ, STR. REGINA MARIA NR 10, societate înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/4691/2022 , având Cod Unic de Înregistrare 46572965, în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului revital.ro.

Aici vei găsi toate informațiile necesare despre ce facem noi cu datele tale.

Ne poți scrie oricând la adresa de e-mail receptie@revital.ro pentru a afla mai multe informații despre datele tale.

Ce date colectăm de la tine?

 • Date de contact (de ex: nume, prenume, e-mail, nr. de telefon, detalii companie);
 • Date financiare (în cazul în care faci o achiziție de la noi);
 • Alte date care te identifică (cookie-uri și informații din traficul de server).

Ce sunt informațiile din traficul de server?

Atunci când vizitezi un site web, dezvălui anumite informații: adresa IP, ora vizitei, website-ul din care ai venit atunci când ai accesat website-ul nostru, etc. Revital.ro, ca și alte website-uri, înregistrează această informație pentru a putea personaliza conținutul său, pentru a se putea proteja de atacuri externe îndreptate împotriva capacităților sale tehnologice sau pentru a urmări de-a lungul timpului traficul înregistrat pe website și paginile cele mai accesate de către cititorii săi pentru îmbunătățirea conținutului website-ului.

Pentru ce folosim datele pe care le colectăm?

 • Pentru a-ți răspunde solicitărilor transmise prin intermediul site-ului.
 • Pentru a încheia și executa relația noastră contractuală prin transmiterea documentelor de plată sau contacte necesare.
 • Pentru a te informa despre actualizările efectuate pe website.

Care e motivul pentru care le colectăm?

 • În cazul datelor de contact, ne bazăm pe interesul tău legitim care reiese din solicitarea făcută către noi. Putem folosi aceste date pentru furnizarea serviciilor noastre în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale sau în cadrul unor acțiuni premergătoare unui contract, precum transmiterea unei oferte în urma solicitării acesteia.
 • Prelucrarea oricăror solicitări transmise pe email, telefon sau prin intermediul formularelor prezente pe website.
 • Pentru datele financiare avem o obligație legală să iți prelucrăm aceste date atunci când faci o achiziție de la noi.

Cât stocăm datele?

 • Dacă doar ți-am răspuns la solicitare fără ca între noi să intervină un contract, datele tale vor fi stocate 12 luni.
 • Dacă am semnat un contract, îți stocăm datele pe toată perioada valabilității contractului, cât și o perioadă după (perioada legala obligatorie) necesară pentru a face dovada contractului.
 • Dacă ne-ai plătit, datele financiare trebuie păstrate pe o perioadă de minimum 10 ani.

Cine mai are acces la datele tale?

Putem dezvălui datele tale personale (descrise mai sus) în următoarele condiții:

 • Ne soliciți expres aceasta sau autorizezi expres dezvăluirea.
 • Informațiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de percheziție, unei citații sau unei hotărâri judecătorești), pentru a impune un acord pe care îl avem cu tine sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea și siguranța companiei sau drepturile, proprietatea si siguranța angajaților noștri sau a altora.
 • Informațiile sunt furnizate agenților noștri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care îndeplinesc funcții în numele nostru.
 • În cazul în care vorbim despre abordarea unor urgențe sau a unor cazuri de forță majoră sau în cazul în care dezvăluirea este necesară pentru a soluționa litigiile, revendicările sau persoanele care dețin un interes legal sau benefic.

Ce drepturi ai?

Pe adresa receptie@revital.ro ne poți solicita o copie a tuturor datelor personale colectate de noi. De asemenea, în urma unei solicitări, îți putem transmite informații cu privire la datele personale colectate de la tine.

În plus, ne poți solicita și alte acțiuni precum: 

 • Actualizarea datelor personale colectate de la tine;
 • Ștergerea datelor personale colectate de la tine;
 • Restricționarea prelucrării datelor personale.

Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

Modificări ale politicii de confidentialitate

Pentru a prezenta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele tale personale sau orice modificări legale, ne rezervăm dreptul de a actualiza Politica de confidențialitate. Orice actualizări sau modificări implementate vor fi afișate pe website.