Aparat stimulare magnetică SALUS – TALENT PRO

Ce este SALUS – TALENT PRO

Aparatul utilizează stimularea magnetică transcutanată de înaltă intensitate, cu un câmp magnetic de 3 Tesla, reprezintă o abordare unică, inovatoare și eficientă în tratamentul afecțiunilor neuro-musculare, accelerând procesul natural al corpului de regenerare și contribuind la îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.

Aparatul Salus Talent PRO este un aliat puternic în lupta împotriva durerii și în procesul de recuperare; un dispozitiv terapeutic eficient în tratarea unui spectru larg de afecțiuni prin stimularea țesutului muscular și a țesutului nervos.
Zona afectată este mai bine oxigenată și producția de colagen este stimulată, facilitând astfel recuperarea musculo-scheletică și crescând mobilitatea articulară.
Acționează în profunzime, doar stând aproape de zona ce urmează să fie tratată, fară să o atingă și fară să fie nevoie ca pacientul să înlăture îmbrăcămintea, accelerând procesul natural de vindecare a țesuturilor, reducând astfel timpul de recuperare.

Salus Talent Pro

Ce afectiuni trateaza

Lumbago acut

Se referă la durere bruscă și severă în partea inferioară a spatelui. Lombago cronic este caracterizat de dureri recurente sau persistente în aceeași zonă. Tratamentul cu Salus Talent PRO aduce relaxarea mușchilor tensionați din zona lombară și reducerea senzațiilor de durere. Stimularea țesutului nervos ameliorează disconfortul și îmbunătățește mobilitatea.

Sciatica

Apare atunci când nervul sciatic este iritat sau comprimat, cauzând dureri care se pot extinde pe unul sau ambele picioare. Tratamentul ajuta la reducerea inflamației și a presiunii asupra nervului sciatic, ceea ce ameliorează considerabil durerile și furnicăturile.

Spondiloza

Reprezintă o afecțiune degenerativă a coloanei vertebrale, caracterizată prin uzura discurilor intervertebrale și formarea de osteofite (excrescențe osoase). Procedurile oferite ajută la eliminarea durerii și a inflamației în cazul spondilozei, facilitând mișcarea și menținând flexibilitatea coloanei vertebrale.

Artrita degenerativă

Implică uzura cartilajului articular, în timp ce artrita reumatoidă este o afecțiune autoimună care afectează articulațiile. Beneficiile oferite de Salus Talent PRO: reducerea durerii și inflamației articulare, ceea ce îmbunătățește semnificativ mobilitatea și calitatea vieții.

Durerea cervicală

Este disconfortul în zona gâtului și a coloanei cervicale.Tratamentul relaxează mușchii tensionați din zona cervicală, ameliorând durerea și contribuind la o mai bună mobilitate a gâtului.

Leziuni sportive, leziuni traumatice ale țesuturilor moi și ale oaselor, întinderi musculare, entorse, fracturi minore

Sunt tratate prin reducerea inflamației asociate, prin accelera procesul de vindecare și prevenirea complicațiilor, reducerea durerii pentru a se recupera mai rapid și pentru a reveni mai repede la activitatea de zi cu zi.

Reducerea durerii post-chirurgicale

Salus Talent PRO, suport pentru gestionarea durerii și îmbunătățirea calității vieții pacienților în perioada de recuperare; accelerează vindecarea țesuturilor afectate de intervenție chirurgicală, prin stimularea circulației sanguine și a producției de colagen.

Tratarea afectiunilor ginecologice si urologice

Salus Talent PRO ajută doar stând aproape de zona ce urmează să fie tratată, fară să o atingă, la creșterea tonusului muscular al planșeului pelvin, contribuind la ameliorarea sau rezolvarea afecțiunilor pelvine, cum ar fi incontinența urinară sau fecală, disfuncțiile sexuale și durerile pelvine.

Intrebari frecvente

Durata unei ședințe de tratament cu aparatul Salus Talent PRO poate varia în funcție de afecțiunea tratată și planul de tratament personalizat. De obicei, o ședință de tratament poate dura între 15 și 60 de minute. Echipa noastră vă va oferi detalii specifice în legătură cu durata tratamentului în timpul consultației inițiale.

Numărul de ședințe de tratament necesare poate varia în funcție de afecțiunea pe care o aveți și de răspunsul la tratament. Echipa noastră vă va oferi detalii despre planul de tratament recomandat și va stabili un număr de ședințe în timpul consultației medicale.

Tratamentul este conceput pentru a fi cât mai confortabil pentru pacienți. Toate modalitățile de tratament pe care le oferă aceast aparat sunt complet lipsite de durere. Specialiștii Revital se asigură că sunteți cât mai confortabil în timpul ședințelor de tratament și ajustează parametrii de tratament pentru a va simți cat mai confortabil.

Terapia cu Salus Talent PRO poate fi potrivită pentru o gamă variată de afecțiuni, care au fost mai sus menționate. Pentru a va comunica dacă este potrivită pentru afecțiunea dvs. specifică, vă recomandăm să programați o consultație inițială cu doctorul specialist. El efectuează o evaluare completă și recomandă tratamentul adecvat.

Terapia cu aceast aparat este considerată sigură și benefică pentru corp. Nu exista riscuri sau efecte secundare. Toate procedurile sunt neinvazive, nedureroase și relaxante pentru pacient.

Pentru a face o programare pentru tratamentul cu aparatul Salus Talent PRO, vă rugăm să ne contactați prin telefon la 0723 355 451, să utilizați formularul nostru de contact de pe pagina web sau sa veniți direct la clinica Revital din Dej, str. Regina Maria, nr. 5 și nr. 10.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!