Masaj Cluj

Ce este masajul?

Masajul reprezintă un ansamblu de tehnici care utilizează mâinile persoanei care le aplică pe diferite părți ale corpului pacientului, în scop terapeutic, producând reacții vasculare, biochimice, senzoriale și inducere de reacții de tip reflex în zona masată, cât și la distanță de aceasta. 

Aceste tehnici au ca scop îmbunătățirea sănătății și a stării de bine a individului. Există două tipuri principale de masaj:

  • Masajul terapeutic (medical);
  • Masajul de relaxare.
Masaj Cluj
Masajul terapeutic

Masajul terapeutic (medical)

Masajul terapeutic (medical), prescris de medic, este o formă de terapie manuală care se concentrează pe rezolvarea problemelor specifice ale corpului. Prin utilizarea tehnicilor de masaj specifice, terapeuții lucrează asupra mușchilor, ligamentelor și tendoanelor pentru ameliorarea durerilor, tensiunilor musculare și disconfortului.

Masajul terapeutic este recomandat atunci când ai nevoie de tratament pentru o afecțiune medicală sau pentru a scăpa de disconfortul persistent având ca rezultat beneficii terapeutice semnificative.

Masajul de relaxare

Masajul de relaxare, pe de altă parte, are ca scop principal confortul, relaxarea și destinderea corpului. Acesta este un masaj mai ușor și se concentrează pe eliberarea tensiunii generale și a stresului.

Masajul de relaxare este alegerea ideală atunci când vrei să te relaxezi, să te răsfeți, să scapi de stresul zilnic sau să îți reechilibrezi starea de bine.

Masajul de relaxare

Beneficiile masajului

Masajul aduce beneficii variate și semnificative într-o serie de circumstanțe, indiferent dacă ai nevoie de relaxare, o pauză binevenită de la agitația zilnică, tratarea afecțiunilor musculare sau a durerilor, de îmbunătățirea elasticității pielii, circulației sângelui, eliminării toxinelor sau a stării generale de sănătate.

Alegerea este a ta, în funcție de ceea ce îți dorești să obții din sesiunea de masaj. Apelează la specialiștii noștri pentru a experimenta beneficiile acestor tratamente deosebite la Revital.

Beneficii servicii clinica Revital

Structura tratamentului prin masaj la Revital

La Revital tratamentul prin masaj este structurat pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pacienților noștri. Înainte de a începe oricare dintre cele două tipuri de masaj, specialistul nostru îți oferă o consultație inițială pentru a înțelege nevoile tale și a-ți personaliza tratamentul.

Durata tratamentului

10 zile pentru rezultate semnificative.

Prima jumătate a tratamentului

În primele 5 zile, pacientul cu masaj terapeutic (medical) care are nevoie de un tratament mai complex primește minim 6 proceduri zilnice, totalizând un minim 30 de proceduri. După prima zi de tratament, unii pacienți pot simți ameliorări semnificative.

A doua jumătate a tratamentului

În ultimele 5 zile, pacientul primește alte minim 30 de proceduri pentru o recuperare completă.

Ce experimentează pacienții pe parcursul tratamentului?

Primele zile

Dacă în primele zile resimți o creștere a durerii, nu îți face griji, este un semn pozitiv că masajul are efect și organismul reacționează.

A șasea zi

În a șasea zi, unii pacienți pot simți o răscolire semnificativă a durerii, iar alți pacienți pot simți o diminuare semnificativă a durerii.

A opta zi

În a opta zi, mulți pacienți trec printr-o fază de ameliorare intensă, tratamentul dă rezultate consistente și organismul răspunde pozitiv.

Ultimele două zile

În ultimele 2 zile de tratament, pacienții se bucură de o ameliorare semnificativă a sănătății lor. Cu un plan de tratament personalizat, obiectivul nostru este să te ajutăm să atingi o stare optimă de sănătate.

Notă importantă

Reacțiile variază de la pacient la pacient și în unele cazuri, ameliorările pot fi mai evidente după câteva săptămâni de la încheierea tratamentului.

Indiferent de reacția inițială, tratamentul se adaptează individual în funcție de evoluția ta. Scopul nostru este să îți restabilim sănătatea în cea mai bună formă. Dacă ai întrebări sau îngrijorări, echipa noastră de specialiști este aici pentru tine. La Revital, oferim îngrijire personalizată pentru fiecare pacient.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!