Aparatul medical Kysio

Ce este Kysio?

Kysio este un echipament medical care oferă pacienților noștri o modalitate eficientă și personalizată de a efectua kinetoterapie, exerciții de rezistență progresivă, programate și controlate.

Cu ajutorul sistemelor sale de senzori și biofeedback, Kysio permite desfășurarea activităților de recuperare articulară și întărire musculară într-un mod independent, cuantificat și reproductibil.

Kysio transformă spalierul tradițional într-un echipament inteligent și interactiv, deschizând noi posibilități pentru pacienții noștri.

Kysio

Ce afecțiuni tratează

Recuperarea articulară

Oferă protocoale video detaliate, ghidare interactivă și seturi de exerciții personalizate pentru a accelera procesul de recuperare a articulațiilor. Pentru pacienții care se recuperează după intervenții chirurgicale sau leziuni, acest echipament inteligent oferă sistemul de senzori care monitorizează și cuantifică mișcările, asigurând o recuperare eficientă.

Întărirea musculară

Cu sistemul său de rezistență progresivă și controlat, Kysio este ideal pentru pacienții care doresc să își întărească musculatura în mod eficient. Beneficiați de antrenamente personalizate și cuantificabile care vizează întregul corp, adaptate nevoilor dvs. individuale.

Recuperarea după intervenții chirurgicale

Pacienții care au suferit intervenții chirurgicale ortopedice sau de reconstrucție pot utiliza Kysio pentru a accelera procesul de recuperare și pentru a-și restabili mobilitatea.

Reabilitare musculoscheletală

Pentru pacienții cu leziuni musculoscheletale, cum ar fi entorse, rupturi de ligamente sau fracturi, Kysio oferă exerciții personalizate pentru refacerea și întărirea mușchilor și articulațiilor afectate.

Tratamentul durerilor de spate

Exercițiile personalizate oferite de Kysio ajută la reducerea durerilor de spate și la îmbunătățirea posturii pentru pacienții cu afecțiuni ale coloanei vertebrale. La fel de bine se folosește pentru a dezvolta planuri de exerciții care previn recidivele afecțiunilor musculoscheletale.

Întrebări frecvente

Durata unei ședințe de tratament cu Kysio poate varia în funcție de afecțiunea tratată și planul de tratament personalizat. De obicei, o ședință de tratament poate dura între 25 și 45 de minute. Echipa noastră vă va oferi detalii specifice în legătură cu durata tratamentului în timpul consultației inițiale.

Numărul de ședințe de tratament necesare poate varia în funcție de afecțiunea pe care o aveți și de răspunsul la tratament. Echipa noastră vă va oferi detalii despre planul de tratament recomandat și va stabili un număr de ședințe în timpul consultației medicale.

Tratamentul este conceput pentru a fi cât mai confortabil pentru pacienți. Toate modalitățile de tratament pe care le oferă acest aparat sunt complet lipsite de durere. Specialiștii Revital se asigură că sunteți cât mai confortabil în timpul ședințelor de tratament și ajustează parametrii de tratament pentru a vă simți cât mai bine.

Terapia cu Kysio este potrivită pentru afecțiuni precum cele mai sus menționate. Pentru a vă comunica dacă este potrivită pentru afecțiunea dvs. specifică, vă recomandăm să programați o consultație inițială cu doctorul specialist. El efectuează o evaluare completă și recomandă tratamentul adecvat.

Terapia cu acest aparat este considerată sigură și benefică pentru corp. Nu există riscuri sau efecte secundare. Toate procedurile sunt neinvazive, nedureroase și plăcute pentru pacient.

Pentru a face o programare pentru tratamentul cu Kysio, vă rugăm să ne contactați prin telefon la 0723 355 451, să utilizați formularul nostru de contact de pe pagina web sau să veniți direct la clinica Revital din Dej, str. Regina Maria, nr. 5 și nr. 10.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!