Aparat Laserterapie de mare putere Intelect HPL 

Ce este Intelect HPL?

Este un dispozitiv medical pentru terapia cu laser de înaltă intensitate, cu efect fotochimic care generează biostimulare profundă în țesut, activând metabolismul celular și maximizând rezultatele terapeutice în siguranță completă.

Intelect HPL este proiectat pentru tratarea patologiilor care afectează mușchii și oasele, fiind un instrument puternic și precis care poate îndeplini o mare varietate de cerințe terapeutice.

Intelect HPL

Ce afecțiuni tratează

Spondiloza

Contribuie la gestionarea durerii și la îmbunătățirea funcționalității în cazul spondilozei cervicale sau lombare. Ajută la reducerea durerii lombare. Pentru cervicalgie și cervicobrahialgie se recomandă tratamentul cu laser pentru că ajută la gestionarea durerii la nivelul gâtului și a durerilor iradiate în braț.

Artroza

Contribuie la gestionarea durerii și la îmbunătățirea funcționalității articulațiilor afectate de artroză. Îmbunătățește mobilitatea și reduce durerea în cazul artrozei genunchiului (gonartroză). Pacienții pot observa o creștere semnificativă a mobilității și a funcționalității în zonele afectate.

Tendinita

Inflamație a tendoanelor, poate să apară la cot, umăr, genunchi, tendonul lui Ahile sau degetul mare. Tratamentul cu laser contribuie la stimularea proceselor de vindecare și întărirea tendoanelor afectate.

Sindrom de Tunel Carpian

Este tratat cu Intelect HPL pentru reducerea inflamației și a disconfortului la nivelul încheieturii mâinii.

Reconstrucția ligamentului

Aparatul Intelect HPL oferă un tratament non-invaziv, fără durere și fără risc de efecte secundare și susține procesul de recuperare după intervenția chirurgicală de reconstrucție a ligamentului.

Reducerea umflăturilor

Accelerează vindecarea fracturilor osoase și reduce durerea semnificativ în perioada de recuperare, contribuind inclusiv la vindecarea ligamentelor afectate și la reducerea umflăturilor în cazul entorselor, precum și la relaxarea musculară și reducerea contracturilor musculare.

Alte afecțiuni

Reducerea semnificativă a durerii în cazul unor afecțiuni, precum: leziuni ale Coafei Rotatorilor, epicondilită, epitrohleită, bursită, pubalgie, bursita piciorului tip Crow, fasciită plantară, etc. Terapia laser accelerează procesele de vindecare, reducând timpul de recuperare post-tratament.

Întrebări frecvente

Durata unei ședințe de tratament cu laserul Intelect HPL poate varia în funcție de tipul și gravitatea afecțiunii. În general, o ședință poate dura între 10 și 30 de minute. Durata exactă va fi stabilită de către doctorul specialist al clinicii Revital în cadrul planului de tratament personalizat.

Numărul de ședințe de tratament necesare poate varia în funcție de afecțiunea pe care o aveți și de răspunsul la tratament. Echipa noastră vă va oferi detalii despre planul de tratament recomandat și va stabili un număr de ședințe în timpul consultației medicale.

Tratamentul cu laserul Intelect HPL este nedureros și confortabil. Pacienții pot simți o ușoară senzație de căldură sau furnicături în zona tratată, însă fără ca acestea să devină dureroase.

Terapia cu laserul Intelect HPL poate fi potrivită pentru o gamă variată de afecțiuni precum cele care au fost mai sus menționate. Pentru a vă comunica dacă este potrivită pentru afecțiunea dvs. specifică, vă recomandăm să programați o consultație inițială cu doctorul specialist. El efectuează o evaluare completă și recomandă tratamentul adecvat.

Terapia cu laserul Intelect HPL este considerată sigură și bine tolerată de corp. Nu există riscuri sau efecte secundare. Toate procedurile sunt neinvazive, nedureroase și relaxante pentru pacient.

Pentru a programa o ședință de tratament cu laserul Intelect HPL, vă recomandăm să contactați clinica noastră Revital, prin telefon la 0723 355 451, să utilizați formularul nostru de contact de pe pagina web sau sa veniți direct la clinica Revital din Dej, str. Regina Maria, nr. 5 și nr. 10.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!