Aparat Laserterapie de mare putere Intelect HPL 

Ce este Intelect HPL

Este un dispozitiv medical pentru terapia cu laser de înaltă intensitate, cu efect fotochimic care generează biostimulare profundă în țesut, activând metabolismul celular si maximizand rezultatele terapeutice în siguranță completă.

Intelect HPL este proiectat pentru tratarea patologiilor care afectează mușchii și oasele, fiind un instrument puternic și precis care poate îndeplini o mare varietate de  cerințe terapeutice.

Intelect HPL

Ce afectiuni trateaza

Spondiloza

Contribuie la gestionarea durerii și la îmbunătățirea funcționalității în cazul spondilozei cervicale sau lombare. Ajută la reducerea durerii lombare. Cervicalgie și cervicobrahialgie se recomanda tratamentul cu laser pentru că ajută la gestionarea durerii la nivelul gâtului și a durerilor iradiate în braț.

Artroza

Contribuie la gestionarea durerii și la îmbunătățirea funcționalității articulațiilor afectate de artroză. Îmbunătățește mobilitatea și reduce durerea în cazul artrozei genunchiului(Gonartroză). Pacienții pot observa o creștere semnificativă a mobilității și a funcționalității în zonele afectate.

Tendinita

Inflamatie a tendoanelor, poate sa apara la cot, umăr, genunchi, tendonul lui Ahile și degetul mare. Tratamentul cu laser contribuie la vindecarea și întărirea tendoanelor afectate. Stimulează procesele de vindecare pentru leziuni ale tendonului lui Achile.

Sindrom de Tunel Carpian

Este tratat cu Intelect HPL pentru reducerea inflamației și a disconfortului la nivelul încheieturii mâinii.

Reconstructia ligamentului

Aparatul Intelect HPL oferă un tratament non-invaziv, fără durere și fara risc de efecte secundare si susține procesul de recuperare după intervenția chirurgicală de reconstrucție a ligamentului.

Reducerea umflaturilor

Accelerează vindecarea fracturilor osoase și se reduce durerea semnificativ în perioada de recuperare, contribuind inclusiv la vindecarea ligamentelor afectate și la reducerea umflăturilor in cazul entorselor, precum si la relaxarea musculară și reducerea contracturilor musculare.

Alte afectiuni

Reducerea semnificativă a durerii in cazul afectiunilor: leziuni ale Coafei Rotatorilor, epicondilita, epitrohleita, bursită, pubalgie, bursita piciorului tip Crow, fasciită plantară, etc. Terapia laser accelerează procesele de vindecare, reducând timpul de recuperare post-tratament.

Intrebari frecvente

Durata unei ședințe de tratament cu laserul Intelect HPL poate varia în funcție de tipul și gravitatea afecțiunii dvs. In general, o ședință poate dura între 10 și 30 de minute. Durata exactă va fi stabilită de către doctorul specialist al clinicii Revitalc în cadrul planului de tratament personalizat.

Numărul de ședințe de tratament necesare poate varia în funcție de afecțiunea pe care o aveți și de răspunsul la tratament. Echipa noastră vă va oferi detalii despre planul de tratament recomandat și va stabili un număr de ședințe în timpul consultației medicale.

Tratamentul cu laserul Intelect HPL este în nedureros și confortabil. Pacienții pot simți o ușoară senzație de căldură sau furnicături în zona tratată, dar aceasta nu ar este dureroasă sau inconfortabilă.

Terapia cu laserul Intelect HPL poate fi potrivită pentru o gamă variată de afecțiuni, care au fost mai sus menționate. Pentru a va comunica dacă este potrivită pentru afecțiunea dvs. specifică, vă recomandăm să programați o consultație inițială cu doctorul specialist. El efectuează o evaluare completă și recomandă tratamentul adecvat.

Terapia cu laserul Intelect HPL este considerată sigură și bine tolerată de corp. Nu exista riscuri sau efecte secundare. Toate procedurile sunt neinvazive, nedureroase și relaxante pentru pacient.

Pentru a programa o ședință de tratament cu laserul Intelect HPL, vă recomandăm să contactați clinica noastră Revital, prin telefon la 0723 355 451, să utilizați formularul nostru de contact de pe pagina web sau sa veniți direct la clinica Revital din Dej, str. Regina Maria, nr. 5 și nr. 10.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!