Ce spun pacienții noștri

Testimoniale scrise

5/5

Recenzii Google

5/5
Fizioterapie Dej
5.0
Based on 45 reviews
powered by Google
Anca LarAnca Lar
12:39 17 Apr 23
Fizioterapie la cel mai înalt nivel de recuperare!In mai puțin de 10 zile de tratament, uiți ca exista durere, iar procedurile sunt extrem de plăcute! Personal foarte amabil si pregătit, medic atent și priceput care oferă consultații in fiecare zi!Felicitări!
Sunt o echipă extraordinară.Un medic excepțional care chiar îți acordă toată atenția în momentul în care te consultă.Un cabinet extrem de bine dotat, cu aparatură de cea mai nouă generație, pe care nu o mai găsești în alte cabinete de specialitate, nici măcar în Cluj ori București.Medicul mi-a recomandat strict procedurile de care aveam nevoie FĂRĂ A-MI ÎNCĂRCA NOTA DE PLATĂ CU PROCEDURI INUTILE, nu cum am pățit prin alte părți.Am ajuns la ei fără prea multe speranțe, la recomandarea unui cunoscut, dat fiind faptul că fiind un triatlonist amator, care nu se antrenează ca la carte și nu se recuperează corespunzător, ajunsesem să am dureri la ambii genunchi de o așa intensitate încât nu mai eram în stare nici măcar să fac o alergare ușoară, având dureri chiar și în momentele în care eram în repaus, întins în pat.Din această cauză anul acesta nu am reușit să particip decât la un singur triatlon în luna februarie, scurt (5 km alergare, 14 km bicicletă și 500 m înot), ceea ce chiar și pentru un triatlonist amator este foarte puțin față de ce ar fi o cursă rezonabilă ca distanță de triatlon - Olimpic (1,5 km înot, 40 km bicicletă și 10 km alergare), fără a mai lua în discuție distanțe de Half (1.9 km înot, 90 km bicicletă și 21 km alergare) ori Ironman (3.8 km înot, 180 km bicicletă și 42 km alergare).După 2 ședințe de proceduri adaptate nevoilor mele, nu mai am dureri la nivelul genunchilor, motiv pentru care voi putea începe antrenamentele ușoare, cu șanse reale ca până în luna septembrie să pot fi într-o formă potrivită pentru un concurs de triatlon pe lungime Half - Transfeir 70.3 - celebrul Triatlon care închide Transfăgărașanul de mai bine 7 ani.
ELI LARELI LAR
00:20 19 Feb 23
După 6 sedinte de fizioterapie ma simt minunat! Aparate excepționale și proceduri foarte placute! Mulțumesc!
Muntean DanaMuntean Dana
13:55 16 Feb 23
Mihai MunteanMihai Muntean
13:55 16 Feb 23
Maria HarangusMaria Harangus
08:43 24 Jan 23
Recomand cu încredere aceasta clinica, după 10 ședințe mă simt nemaipomenit de bine! Nu mi vine sa cred ce minuni se întâmplă la aceasta clinica!
Camelia KissCamelia Kiss
14:30 20 Jan 23
Personalul foarte amabil și priceput. Doamna doctor inspiră încredere și este mereu cu zâmbetul pe buze. Chiar după prima ședința s-au văzut rezultate. Recomand cu încredere!
raul szaboraul szabo
15:05 19 Jan 23
Într-adevăr îți ia durerea aproape de tot din prima ședință, un colectiv deosebit de linistit și afectuos cu pacienti,e o adevărată relaxare în timpul ședinței recomand cu încredere precum mi a fost recomandat și mi-e !
js_loader

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!