Platformă inteligentă recuperare computerizată

Ce este platforma inteligentă recuperare computerizată?

Este un dispozitiv medical inovator special conceput pentru îmbunătățirea echilibrului, posturii și coordonării în scopuri terapeutice și de recuperare.

Acest aparat este utilizat în context medical, clinic sau în cadrul ședințelor de terapie pentru a ajuta pacienții să-și recâștige funcționalitatea și să reducă disconfortul asociat cu o varietate de afecțiuni musculoscheletale și de postură.

Platformă inteligentă kinetoterapie computerizată

Ce afecțiuni tratează

Reducerea durerilor

Contribuie la reducerea durerilor de spate, inclusiv a celor asociate cu herniile de disc, discopatiile și durerile lombare.

Imbunătățirea posturii

Ajută la îmbunătățirea posturii, corectând obiceiurile de postură incorectă care pot duce la dureri de spate și alte disconforturi.

Probleme de instabilitate

Este eficient în tratamentul problemelor de echilibru și a instabilității, ajutând la prevenirea căderilor și a accidentelor.

Recuperarea medicală

Pentru pacienții care se recuperează după accidentări, intervenții chirurgicale sau leziuni sportive, platforma inteligentă recuperare computerizată oferă protocoale personalizate pentru a accelera procesul de recuperare.

Probleme legate de postura corpului

Postura incorectă poate contribui la durerile de gât și umeri. Aparatul vă învață să mențineți o postură corectă pentru a reduce disconfortul.

Probleme ale mușchilor abdominali

Pacienții cu probleme ale mușchilor abdominali pot beneficia de exercițiile sale personalizate pentru întărirea acestor mușchi și îmbunătățirea stabilității centrale.

Recidiva afecțiunilor

Ședințele cu acest dispozitiv medical ajută la prevenirea recidivelor afecțiunilor musculoscheletale prin dezvoltarea unei posturi corecte și a unui echilibru stabil.

Întrebări frecvente

Durata unei ședințe de tratament cu platforma inteligentă recuperare computerizată poate varia în funcție de afecțiunea tratată și planul de tratament personalizat. De obicei, o ședință de tratament poate dura între 25 și 45 de minute. Echipa noastră vă va oferi detalii specifice în legătură cu durata tratamentului în timpul consultației inițiale.

Numărul de ședințe de tratament necesare poate varia în funcție de afecțiunea pe care o aveți și de răspunsul la tratament. Echipa noastră vă va oferi detalii despre planul de tratament recomandat și va stabili un număr de ședințe în timpul consultației medicale.

Tratamentul este conceput pentru a fi cât mai confortabil pentru pacienți. Toate modalitățile de tratament pe care le oferă acest aparat sunt complet lipsite de durere și recreeative. Specialiștii Revital se asigură că sunteți cât mai confortabil în timpul ședințelor de tratament și ajustează parametrii de tratament pentru a vă simți cât mai bine.

Terapia cu platforma inteligentă recuperare computerizată este potrivită pentru afecțiuni precum cele mai sus menționate. Pentru a vă comunica dacă este potrivită pentru afecțiunea dvs. specifică, vă recomandăm să programați o consultație inițială cu doctorul specialist. El efectuează o evaluare completă și recomandă tratamentul adecvat.

Terapia cu acest aparat este considerată sigură și benefică pentru corp. Nu există riscuri sau efecte secundare. Toate procedurile sunt neinvazive, nedureroase și recreeative pentru pacient.

Pentru a face o programare pentru tratamentul cu platforma inteligentă recuperare computerizată, vă rugăm să ne contactați prin telefon la 0723 355 451, să utilizați formularul nostru de contact de pe pagina web sau să veniți direct la clinica Revital din Dej, str. Regina Maria, nr. 5 și nr. 10.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!