Sistem decompresie (elongații) – Triton DTS

Ce este sistemul decompresie (elongații) - Triton DTS?

Este o tehnologie medicală inovatoare și non-invazivă, proiectată pentru a trata afecțiuni ale coloanei vertebrale, ajutând la alinarea durerilor și la îmbunătățirea mobilității.

Decompresia este o metodă de tratament nechirurgical, un proces prin care se creează un efect de vid sau de presiune negativă în interiorul discurilor. Acest vid ajută discurile să se hidrateze, creând mediul de vindecare.

Sistem decompresie (elongații) Triton DTS

Cum funcționează

Acest sistem utilizează o abordare terapeutică numită „elongație vertebrală” sau „decompresie vertebrală” pentru a elibera presiunea asupra discurilor intervertebrale și a nervilor spinali, reducând astfel disconfortul și simptomele asociate cu diverse afecțiuni ale coloanei vertebrale.

Principalele caracteristici ale Sistemului Triton DTS includ: elongațiile controlate și personalizate asupra coloanei vertebrale, în funcție de nevoile individuale ale pacientului. Aceasta ajută la întinderea și deschiderea spațiilor intervertebrale.

Prin elongație, Sistemul Triton DTS reduce presiunea asupra discurilor intervertebrale și a nervilor spinali, ceea ce duce la reducerea herniilor de disc și la ameliorarea simptomelor dureroase, cum ar fi sciatica sau alte manifestări de disconfort.

Non-invaziv și foarte sigur, sistemul oferă o alternativă la intervențiile chirurgicale și la tratamentele cu medicamente, evitând riscurile și perioadele de recuperare asociate acestora. 

Tratamentul cu Sistemul Triton DTS este personalizat pentru fiecare pacient, luând în considerare starea sa de sănătate specifică, afecțiunea tratată și obiectivele terapeutice.

Întrebări frecvente

Durata unei ședințe de tratament cu Sistemul Triton DTS poate varia în funcție de afecțiunea tratată și planul de tratament personalizat. De obicei, o ședință de tratament poate dura între 20 și 45 de minute. Echipa noastră vă va oferi detalii specifice în legătură cu durata tratamentului în timpul consultației inițiale.

Numărul de ședințe de tratament necesare poate varia în funcție de afecțiunea pe care o aveți și de răspunsul la tratament. Echipa noastră vă va oferi detalii despre planul de tratament recomandat și va stabili un număr de ședințe în timpul consultației medicale.

Tratamentul este conceput pentru a fi cât mai confortabil pentru pacienți. Toate modalitățile de tratament pe care le oferă această aparatul sunt complet lipsite de durere. Specialiștii Revital se asigură că sunteți cât mai confortabil în timpul ședințelor de tratament și ajustează parametrii de tratament pentru a vă simți cât mai bine.

Terapia cu Sistemul Triton DTS poate fi potrivită pentru o gamă variată de afecțiuni, precum cele care au fost mai sus menționate. Pentru a vă comunica dacă este potrivită pentru afecțiunea dvs. specifică, vă recomandăm să programați o consultație inițială cu doctorul specialist. El efectuează o evaluare completă și recomandă tratamentul adecvat.

Terapia cu acest aparat este considerată sigură și benefică pentru corp. Nu există riscuri sau efecte secundare. Toate procedurile sunt neinvazive, nedureroase și relaxante pentru pacient.

Pentru a face o programare pentru tratamentul cu aparatul Sistemul Triton DTS, vă rugăm să ne contactați prin telefon la 0723 355 451, să utilizați formularul nostru de contact de pe pagina web sau să veniți direct la clinica Revital din Dej, str. Regina Maria, nr. 5 și nr. 10.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!