Aparatul Winback TECAR

Ce este aparatul Winback TECAR?

Terapia Winback TECAR este o metodă terapeutică non-invazivă care utilizează energie de înaltă frecvență pentru a accelera procesele naturale de vindecare ale corpului. Acest tratament este recunoscut pentru versatilitatea sa și pentru capacitatea de a aduce vindecare într-o gamă largă de afecțiuni.

Datorită intensității sale scăzute, este în totalitate non-invazivă și 100% naturală pentru corpul uman. Această energie stimulează răspunsurile de regenerare naturale ale organismului, accelerând regenerarea țesuturilor, reducând inflamația și eliminând durerea.

Winback Tecar

Ce afecțiuni tratează

Leziuni musculare

Terapia Winback TECAR poate fi folosită pentru recuperarea și reabilitarea leziunilor musculare, cum ar fi întinderile și entorsele. Beneficiile includ dispariția durerii, accelerarea vindecării și restabilirea funcției musculare.

Leziuni tendinoase

Pacienții cu leziuni tendinoase, precum tendinita, pot beneficia de terapia Winback TECAR pentru a reduce inflamația, pentru a îmbunătăți flexibilitatea și pentru a accelera vindecarea.

Afecțiuni articulare

Aceasta terapie este eficientă în gestionarea durerii și a inflamației asociate cu afecțiunile articulare, cum ar fi artrita. Pacienții pot experimenta o creștere a mobilității și o reducere a disconfortului.

Entorse, leziuni musculare, fracturi si luxații

Ajută pacienții care suferă de accidentări sau traume sportive pentru a accelera recuperarea și pentru a reveni mai rapid la activitatea lor. Terapia ajută la reducerea durerii și a inflamației.

Afecțiuni ginecologice și urologice

Poate fi utilizată în gestionarea durerii și a inflamației asociate cu afecțiuni ginecologice și urologice. Acesta poate oferi un adjuvant non-invaziv la alte tratamente. În cazul incontinenței urinare care are la bază o slăbire a mușchilor pelvieni, terapia Winback TECAR poate fi utilizată pentru a întări acești mușchi și pentru a îmbunătăți controlul vezicii urinare.

Vindecare post-partum

Conform celor mai recente statistici, aproximativ 70% din nașteri duc la traume musculare ce se află în majoritatea cazurilor în zona perineului. Indiferent de tipul de leziune, Winback este esențial în tratarea acestor traume și accelerarea recuperării post-partum. Terapia înlătură aderențele cicatricilor, accelerează vindecarea și are efect de tonifiere pe țesuturile pelviene.

Durerea pelviană

Fie ea ciclică (durere menstruală) sau cronică, de exemplu după naștere, poate fi ameliorată cu terapia Winback. Datele colectate de la un grup de femei cu leziuni perineale au arătat o îmbunătățire semnificativă a nivelurilor de durere pe care le-au experimentat începând cu prima sesiune. Terapia oferă antalgie imediată, tonifiere musculară și stimulare a țesuturilor.

Dureri de sân

Tehnologia Winback în combinație cu tehnicile de terapie manuală sau drenajul limfatic este eficientă în gestionarea durerii cauzate de alăptare. În ceea ce privește confortul în timpul tratamentului, acesta este de neegalat și oferă eliberare imediată a tensiunii. În cazurile de blocare a canalelor mamare, Winback oferă drenaj prin stimularea selectivă a diferiților ganglioni (vasodilatație locală). Modurile dezvoltate de Winback fac masajul manual mai ușor și oferă o creștere a supleței țesuturilor. Energia accelerează vindecarea, oprește inflamația și oferă un efect analgezic imediat și durabil.

Tulburări urinare

Menopauza sau nașterea pot duce la o serie de modificări fiziologice care modifică calitatea vieții pacientelor. Incontinența, retenția urinară sau disuria pot fi rezolvate cu ușurință prin tratamentul Winback ce s-a dovedit a fi antiinflamator, hidratează și stimulează țesuturile oferindu-le tonifiere musculară.

Întrebări frecvente

Durata unei ședințe de tratament cu Winback TECAR poate varia în funcție de severitatea afecțiunii și de zona tratată. În general, o ședință poate dura între 15 și 30 de minute, dar durata exactă va fi stabilită de către terapeutul dvs. în cadrul planului de tratament personalizat.

Numărul de ședințe necesare pentru a vedea rezultate poate varia de la un pacient la altul și depinde de severitatea afecțiunii tratate. Doctorul specialist va stabili numărul de ședințe în funcție de evaluarea inițială și de evoluția dumneavoastră pe parcursul tratamentului.

Terapia Winback TECAR este foarte confortabilă, relaxantă și nu este dureroasă. Pacienții pot simți o senzație plăcută de căldură sau de energie în zona tratată.

Tratamentul cu Winback TECAR poate fi potrivită pentru o gamă variată de afecțiuni, precum cele mai sus menționate. Pentru a determina dacă este potrivită pentru afecțiunea dvs. specifică, vă recomandăm să programați o consultație inițială cu doctorul specialist. Acesta va efectua o evaluare completă și va recomanda tratamentul adecvat.

Terapia Winback TECAR este considerată sigură și bine tolerată de corp. Nu există riscuri sau efecte secundare. Toate procedurile sunt neinvazive, nedureroase și relaxante pentru pacient. Înainte de a începe tratamentul, veți discuta în cadrul clinicii Revital, cu doctorul specialist cu privire la orice preocupări sau întrebări legate de efectele secundare.

Pentru a programa o ședință de tratament cu Winback TECAR, vă rugăm să ne contactați prin telefon la 0723 355 451, să utilizați formularul nostru de contact de pe pagina web sau să veniți direct la clinica Revital din Dej, str. Regina Maria, nr. 5 și nr. 10.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!