Clinica noastră

O clinică pentru tine

Momentul în care am hotărât să deschidem Clinica Revital a fost cel în care am constatat că oamenii din Dej, din păcate, nu dispun de o clinică corespunzător dotată care să poată oferi un tratament complet pentru o gamă largă de afecțiuni.

Clinica Revital
Clinica Revital
Clinica Revital
Clinica Revital

Cum am descoperit că este nevoie de Revital

Am descoperit necesitatea unei clinici de recuperare în momentul în care membrii familiei au avut nevoie să se trateze, însă nu a existat această posibilitate în Dej. La momentul respectiv nu existau clinici care să fie dotate cu aparatură modernă sau care să poată pune la dispoziția pacienților o echipă de oameni calificați care să-i ajute pentru tratarea durerilor cu care se confruntau.

Cum te ajutăm la Revital

Astfel, am decis să investim în deschiderea unei clinici de fizioterapie și kinetoterapie dotată cu aparatură de ultimă generație cu ajutorul căreia să putem ajuta oamenii prin ameliorarea durerilor pe care le experimentează sau chiar să se vindece de afecțiuni grave, chiar și atunci când li s-a spus că nu mai există șanse de vindecare.

Clinica Revital
Clinica Revital

Garantăm recuperarea pacienților

Experiența ne-a demonstrat că avem capacitatea de a garanta recuperarea pacienților noștri, chiar și atunci când aceștia suferă de afecțiuni foarte grave. 

Suntem bucuroși să putem spune că am reușit să tratăm cu succes inclusiv caz de paralizie completă la mână, chiar dacă alte clinici nu-i mai ofereau pacientului nicio șansă de recuperare.

După tratament gradul de vindecare a fost complet, pacientul nostru reușind să-și folosească din nou mâna.

Medic specialist în recuperare medicală
Cu experiență de peste 20 de ani
Aparatură de ultimă generație din SUA
La cele mai înalte standarde
Procentul de vindecare al pacienților
Peste 96%
Calitatea procedurilor furnizate de aparate
100%
Efectul remanent al tratamentului
Între 8 luni - 12 luni

Ce îți oferim în clinica noastră

Medic specialist

Toți pacienții noștri sunt consultați de un medic specialist înainte de a începe tratamentul.


Niciun pacient nu ar trebui să se supună procedurilor de fizioterapie și kinetoterapie fără să fie consultat în prealabil de un medic specialist. În caz contrar, există un risc foarte mare ca tratamentul să nu aibă efectele dorite sau chiar să ducă la complicații mai mari.

Recuperare rapidă

Fiecare pacient este tratat cu maxim de profesionalism și seriozitate în clinica noastră.


Recuperarea va fi una rapidă și fără durere deoarece întotdeauna ne asigurăm că pacienții noștri vor primi o diagnosticare precisă, un plan de tratament potrivit afecțiunilor, precum și o monitorizare constantă a progresului.

Aparatură de ultimă generație din America

Folosim doar aparate dotate cu cele mai noi tehnologii din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei.


Astfel, ne asigurăm că pacienții noștri vor avea parte de cea mai bună îngrijire posibilă în tratarea unei game foarte vaste de afecțiuni, primele rezultate apărând deseori chiar după prima ședință.

Apariții media

Interviu cu Liviu Lar, Manager general Clinica Revital

Interviu cu Dr. Ana-Maria Culai, medic specialist Clinica Revital

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!