Clinica noastra

O clinica pentru tine

Momentul in care am hotarat sa deschidem Clinica Revital a fost cel in care am constatat ca oamenii din Dej, din pacate, nu dispun de o clinica corespunzator dotata care sa poata oferi un tratament complet pentru o gama larga de afectiuni.

Clinica Revital
Clinica Revital
Clinica Revital
Clinica Revital

Cum am descoperit ca este nevoie de Revital

Acest lucru l-am descoperit in momentul in care membrii familiei au avut nevoie sa se trateze, insa nu a existat aceasta posibilitate in Dej. La momentul respectiv nu existau clinici care sa fie dotate cu aparatura moderna sau care sa poata pune la dispozitia pacientilor o echipa de oameni calificati care sa-i ajute pentru tratarea durerilor cu care se confruntau.

Cum te ajuta Revital

Astfel, am decis sa investim in deschiderea unei clinici de fizioterapie si kinetoterapie dotata cu aparatura de ultima generatie cu ajutorul careia sa putem ajuta oamenii prin ameliorarea durerilor pe care le experimenteaza sau chiar sa se vindece de afectiuni grave, chiar si atunci cand in alte parti li s-a spus ca nu mai exista sanse de vindecare.

Clinica Revital
Clinica Revital

Garantam recuperarea pacientilor

Experienta ne-a demonstrat ca avem capacitatea de a garanta recuperarea pacientilor nostri, chiar si atunci cand acestia sufera de afectiuni foarte grave. 

Suntem bucurosi sa putem spune ca am reusit sa tratam cu succes inclusiv caz de paralizie completa la mana, chiar daca alte clinici nu mai ofereau nicio sansa de recuperare.

Dupa cateva sedinte gradul de vindecare a fost de 100%, pacientul nostru reusind sa-si foloseasca din nou mana, chiar daca inainte de a ajunge in clinica noastra aceasta era total paralizata.

Medic specialist in recuperare medicala
Cu experienta de peste 20 de ani
Aparatura de ultima generatie din SUA
La cele mai inalte standarde
Procentul de vindecare in randul pacientilor
Peste 96%
Calitatea procedurilor furnizate de aparate
100%
Efectul remanent al tratamentului
Între 8 luni - 12 luni

Ce iti oferim in clinica noastra

Medic specialist

Toti pacientii nostri sunt consultati de un medic specialist inainte de a incepe tratamentul.


Niciun pacient nu ar trebui sa se supuna procedurilor de fizioterapie si kinetoterapie fara sa fie consultat in prealabil de un medic specialist. In caz contrar, exista un risc foarte mare ca tratamentul sa nu aiba efectele dorite sau chiar sa duca la complicatii mai mari.

Recuperare rapida

Fiecare pacient este tratat cu maxim de profesionalism si seriozitate in clinica noastra.


Recuperarea va fi una rapida si fara durere deoarece intotdeauna ne asiguram ca pacientii nostri vor primi o diagnosticare precisa, un plan de tratament potrivit afectiunilor sale, precum si o monitorizare constanta a progresului sau.

Aparatura de ultima generatie din America

Folosim doar aparate dotate cu cele mai noi tehnologii din domeniul fizioterapiei.


Astfel, ne asiguram ca pacientii nostri vor avea parte de cea mai buna ingrijire posibila in tratarea unei game foarte vaste de afectiuni, primele rezultate aparand deseori chiar dupa prima sedinta.

Aparitii media

Interviu cu Liviu Lar, Manager general Clinica Revital

Interviu cu Dr. Ana-Maria Culai, medic specialist Clinica Revital

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!