Termeni și condiții

Datorită inovațiilor tehnologice și schimbărilor legislative, acest document va fi revizuit periodic. Prin urmare, le solicităm utilizatorilor să ia cunoștință de acest document – Termeni și Condiții de Utilizare – înainte de fiecare vizită, pentru a fi la curent cu toate schimbările și amendamentele apărute.

Site-ul revital.ro este deținut și administrat de FIZIO FAST RECOVERY SRL, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 46572965, Reg. com.: J12/4691/2022 , sediul social în JUD. CLUJ, LOC. DEJ, STR. REGINA MARIA NR 10, e-mail: receptie@revital.ro.

Navigarea pe site-ul revital.ro echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Utilizator.

FIZIO FAST RECOVERY SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între revital.ro și Utilizator, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul interacțiunii.

Definiții

Site – reprezintă pagina de internet revital.ro aparținând FIZIO FAST RECOVERY SRL, care se afla în JUD. CLUJ, LOC. DEJ, STR. REGINA MARIA NR 10, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite / afișate online.

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul revital.ro.

Termeni

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc. și constituie “conținutul” site-ului revital.ro care este proprietatea FIZIO FAST RECOVERY SRL. Înainte de accesarea site-ului, orice persoană va trebui să citească Termenii și Condițiile prezentate în continuare. Parcurgerea și utilizarea site-ului revital.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezenților termeni și condiții. Site-ul revital.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe revital.ro.

Descriere site

Revital.ro este un site web de prezentare. Informațiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea FIZIO FAST RECOVERY SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului revital.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronica, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților FIZIO FAST RECOVERY SRL.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Completarea formularelor de contact, precum si a altor tipuri de formulare (de ex, formularul de abonare la newsletter) va reprezenta consimtamantul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactarii, transmiterii de mesaje, întocmirii de rapoarte. FIZIO FAST RECOVERY SRL nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră, în conformitate cu prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), precum și ale Legii nr. 363/2018 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale și combaterii infracțiunilor sau a executării pedepselor, măsurilor educative și de siguranță, precum și privind libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

Limitarea răspunderii

FIZIO FAST RECOVERY SRL nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultând din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului. Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. FIZIO FAST RECOVERY SRL nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

Absolvirea de răspundere

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu faptul că utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. FIZIO FAST RECOVERY SRL se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop. FIZIO FAST RECOVERY SRL nu oferă nicio garanție că:

  • informațiile vor îndeplini toate cerințele dumneavoastră;
  • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
  • calitatea oricăror servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului va satisface toate cerințele;
  • orice eroare de program va fi corectată.

FIZIO FAST RECOVERY SRL nu este si nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care UTILIZATORUL accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutul site-ului. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

Legături cu alte site-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul revital.ro necesită o autorizație prealabilă în scris de la FIZIO FAST RECOVERY SRL. Așadar, dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie să contactați responsabilul site-ului revital.ro. FIZIO FAST RECOVERY SRL nu poate fi, în niciun caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul revital.ro și nu este responsabilă, în niciun fel, de conținutul, produsele, serviciile etc., disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

Drept aplicabil

Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu / decurgând din clauzele acestor Termeni și Condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și Condițiilor a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acești Termeni și Condiții. Utilizatorul site-ului revital.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.