Spondilita

Ce este spondilita?

Este o afecțiune inflamatorie care afectează coloana vertebrală, în special articulațiile și discurile intervertebrale.

Aceasta poate cauza inflamații, durere și rigiditate în zona coloanei vertebrale și poate duce la afectarea mobilității.

Spondilita
Spondilita

Care sunt cauzele?

Cauza exactă a spondilitei nu este întotdeauna cunoscută, dar se crede că are o componentă autoimună.

Spondilita poate fi asociată cu condiții precum spondilita anchilozantă, artrita reumatoidă, boala Crohn sau colita ulcerativă. Factorii genetici pot juca, de asemenea, un rol în predispoziția la această afecțiune.

Ce metode de tratament folosim la Revital

Primul pas în dezvoltarea unui plan de tratament este evaluarea inițială a pacientului. Doctorul va efectua o examinare medicală detaliată a stării fizice și a coloanei vertebrale pentru a identifica nevoile și obiectivele specifice sănătății dumneavoastră.

Tratamentul spondilitei poate viza controlul simptomelor, reducerea inflamației și menținerea mobilității coloanei vertebrale. În cadrul Clinicii Revital sunt disponibile diverse metode de tratament pentru diminuarea durerilor și vindecarea acestei afecțiuni.

Un plan de tratament va fi dezvoltat în funcție de nevoile individuale ale pacientului și de severitatea afecțiunii. Este important să consultați un doctor specialist pentru evaluarea și recomandările potrivite în spondilită.

Nu mai sta cu durerea!
Programează-te acum!